Welkom bij onze website

WE SERVE AUTOMOBILES

Weser Automobile is een aanbieder van populaire automodellen voor op de automarkt.

Wij zijn contiue opzoek naar nieuwe mogelijkheden om de auto’s aan te bieden aan bedrijven.

Car supply

Wij hebben altijd populaire automodellen op voorraad. Deze kunnen direct geleverd worden aan de havens of bij de dealers zelf. Op deze manier heeft u sneller en gemakkelijker uw auto’s. Bij de fabrieksorde is het mogelijk om de auto’s aan te passen aan specifieke configuraties. Deze kunnen regelmatig in grote aantallen geleverd worden.

Financing

Verder bieden wij onze klanten de mogelijkheid om met Letter of Credit te betalen. Op deze manier willen wij ze helpen om internationale transactierisico’s te vermijden. Mocht er onenigheden zijn over de betalingswijze tussen een koper en verkoper bij het sluiten van een overeenkomst, waarbij verplicht met Letter of Credit betaalt moet worden, dan kunnen wij als bedrijf zijnde als een tussenpersoon optreden.

Logistics

Vóór elke levering, zorgen wij ervoor dat elke auto afzonderlijk wordt geïnspecteerd. Hierbij maken wij volledige rapportages van de omstandigheden van de auto’s. De rapportages bevatten foto’s van de auto-accessoires, het interieur en het exterieur van de auto’s. Naast de inspectie, hebben wij professionele havenwerknemers die de auto’s in de containers laden.


Heb je een vraag?

+31 (0)85 500 0110